Stefanie-in-Leicester.reismee.nl

Parents/ouders

My parents in the bed which is now rightfully mine! Mijn ouders in het bed dat nu van mij is!

Reacties

Reacties

Tanni

Oh u mama lijkt keihard op u zo :D, ik dacht eerst da jij da was haha

mama

bedankt Tanni voor het compliment, alleen ben ik 25 jaar ouder :) ocharme Stefanieke, ze vergelijken je met iemand van bijna 50 jaar (hihi)...

Stefanie

Voor jou is dat een compliment hé mama:p Ma kvind da ni erg:p Da betekent da ik er op jouw leeftijd ook nog goe zal uitzien;)

Tanni

aaaw mama-stefanie :p, je zou de 3de zus kunnen zijn! you are fabulous :D

mama

Tanni, nog eens bedankt voor de complimentjes. Mijn ego is nog eens gestreeld :) Stef, Gisterenavond naar Els De Schepper gaan kijken. ’t Was leuk, met ook mooie muziek tussenin, die heeft een stem als een klok! Ik wist niet dat die zo mooi kon zingen en er kwamen grappige stukken in, alhoewel we niet moesten schaterlachen, niet zoals bij Alex Agnew dat de tranen over mijn wangen rollen van 't lachen. Alé en subiet naar de cinema, gaan kijken naar 'Voor Altijd'. We nemen de zakdoeken mee voor als het te emotioneel wordt. Ah ja, en bij Van Uytsel placematjes gekocht, 4 met tekst : MAMA, PAPA, GROTE ZUS, KLEINE ZUS ... schoon zene!

mama

Leuke foto's trouwens van jullie allen! Weet jij trouwens of er iemand naar Leicester zou komen? Zou ik eventueel pralinekes zonder suiker kunnen meegeven met Van Achter of Roziers voor die madame van het hotel? Dan zou ik de pralines naar hen brengen of zouden ze dat niet graag hebben?

tante Kris

Uw mama heeft haar zakdoekjes goed kunnen gebruiken.

moeke

eindelijk nog eens een berichtje ! bij ons valt er niet veel te beleven. alleen hebben we zaterdag naar een trouwfeest geweest ,het was heel speciaal de openingsdans was precies een echt danspaar van de tv dat meisje die trouwde is wel van kazackstan!en haar man is de kleinzoon van tante hilda.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!